Werkwijze

Praktijk Bart Boele heeft geen wachtlijst. Als je je aanmeldt houden we eerst een intake-gesprek. Als het mogelijk is nog dezelfde of de volgende dag. Dat kost je niks. We kijken dan of we iets voor elkaar kunnen betekenen en of mijn werkwijze bij jou past, op een plek waar jij je prettig voelt (bij jou thuis, in bos of park, in mijn praktijk) gaan kijken wat je in de weg zit.

Praktijk Bart Boele werkt niet met vaste protocollen en stramienen om de simpele reden dat ieder mens anders is. Samen met jou wordt gekeken naar wat voor jou de beste weg is om te bewandelen naar een oplossing. We stippelen een behandelplan uit om in haalbare stappen te komen waar we willen zijn.

Kosten

Praktijk Bart Boele rekent geen euro voor je intake-gesprek. Pas als we besluiten met elkaar in zee te gaan betaal je per gesprek 75 euro, ongeacht de lengte van het gesprek. Het hangt van je eigen ziektekostenverzekering af of je verzekeraar (een deel van) de kosten aan jou vergoedt.

Verslaving

Verslaving is een progressieve chronische ziekte: het gaat niet vanzelf over en wordt van lieverlee erger. Veel mensen met een verslaving willen daar niets aan doen. Anderen hebben er last van in hun dagelijks functioneren en de sociale omgang met hun dierbaren. Dat kan een moment zijn om de verslaving aan te pakken. Soms is opname in een kliniek een goede optie, veel vaker is ambulante begeleiding voldoende. In dat geval is een behandeling waarbij niet wordt geoordeeld, de behandelaar zich niet beter voelt dan jij en samenwerking als uitgangspunt een goede en betaalbare mogelijkheid. Praktijk Bart Boele gaat samen met jou op zoek naar de reden waarom je verslaving ooit je bondgenoot werd maar ook hoe het komt dat jij hem nu niet meer nodig hebt.
Coach Bart gaat met jou op zoek naar de reden achter je verslaving, om te kijken of je die verslaving nog nodig hebt.